Search This Blog

Loading...

Tuesday, April 30, 2013

Muka...



Korang nak tau... ari tu kan aku selalu amik gambar penuh satu muka... ekekeke... Lepas lepas tu aku tak amik dah. 
Last year, aku pepandai pegi try buat facial kat S... Tinggi tu, then, muka aku tambah tambah teruk sampai aku kena makan ubat.  Berapa lama tah aku tak amik gambar muka besar besar.  Malu betul aku... penuh dengan jerawat dan parut jerawat.

Now, parut jerawat dah pudar skit, tapi masih ada.  Memang uduh jugak muka... yer la... aku bukan cantik sangat.

Tapi, rasanya aku serik la nak guna produk produk yang orang lain suggest memacam tu.

Now, aku try kolegen.

Tetapi, muka aku sangat gatal dan mata aku juga gatal.  Aku tak tau sebab apa... hari ni aku berenti sekejap.  Hilang gatal.  Aku try lagi esok.  Kalau gatal juga muka dan mata aku, harus aku berenti la yer ?

Aku tak pasti penyebab gatal tu... mungkin ada benda lain yang aku makan... So, aku akan proceed juga guna selagi tidak memudaratkan aku sangat sangat...

Rugi oooo kalau berenti... aku dah tak kaya dah !!!  Hehehe...



2 comments:

  1. sy tu ari gatal pakai produk AsBeauty
    memula okey..nampak perubahan//belum pun abis sebotoi..dtg jerawat bawah dagu.tpt lain xnaik..situ je naik.eeeeeeeee geram
    stop sehari dua..okey.pakai balik dtg balik jerawat tu..malas dah nak pakai..x gebus takpe asal jgn berjerawat

    emm produk baru tu ok tak?apa namanya elpyra ke hapa.ramai kata bagus

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ari tu pun akak problem dengan jerawat area dagu tu ler... so, nak tutup, kena la tutup dengan tudung sampai kecik jer muka.

      Now, ok la skit.

      Apa apa pun, kolegen tu mungkin ok... akak akan try lagi sehari dua... kalau gatal juga muka... kena la berenti...

      Delete