Search This Blog

Loading...

Thursday, April 18, 2013

Durian runtuh...



Korang nak tau... now aku dah tak berapa nak kaya.  Tapi masih ok la.  Tetap tersenyum gumbira bila errr...  ok ok... tak payah citer...

Aku nak citer... dua hari lepas, duit dalam bank aku tinggal 700 lebih kurang.  Lepas tu, duit dalam dompet aku tinggal berapa ringgit jer.  So, aku pun pegi la bank... wat keluar duit... Nak wat keluar seribu, duit tak cukup.   So, wat keluar le 300 jer.  Jadi la.  Untuk beli makanan jer.  Hahahaha... Dah jadi macam orang layak dapat zakat ker aku nih ?  Teruk la macam ni kalau nak sampai ujung bulan.  Sabun basuh dah abis, gula pun dah abis... anak anak pulak nak makan tiap hari... tiap hari kena beli makanan.  Adoiii la... Tapi tak per... aku tetap yakin... duit tu dapat bertahan sampai next gaji.

Petang marin... tetiba jer masuk msg dalam hp, inform ada duit dikreditkan ke bank aku... wah... banyak jugak.

Sampai sekarang aku tak tau dari mana duit tu datang !

 Terima kasih kepada Allah jer....  Ada orang tau tak sapa bank in duit tu pada aku ?

So, Arena, akak dah bayar duit 75 jer (dalam statement atas tu 77 sebab RM2 charge dia... mahal betul... kata intergiro nak kurangkan jadi sekupang jer... apa la !)

Harap harap, minggu depan dapat... dan minggu depan sekali lagi wajah akak jadi bercahaya berseri cam ngantin baru.... HAHAHAHA !!!

Nak kena amik gambar sebelum dan selepas dak nih ?
Posted by Picasa

2 comments:

  1. harus ambik gambar sebelum dan selepas :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ekekeke.... kalau lepas makan muka bengkak (alergik), harus akak tak papar kat sini la yer !

      Delete