Search This Blog

Loading...

Sunday, April 21, 2013

Petang yang kuning...


Abis keter penuh dengan bunga bunga... jalan pun... cantik sangat... Aku ingat aku jer yang 'perak', rupanya aku tengok ada juga student yang teruja dok amik gambar bawah pokok nih.  Siap kawan kawan tabur bunga lagi... hehehehe.... 

Aku ler...


Aku sedang diet nih.  Petang ni makan buah jer.  Kalau sarapan, aku skit biasanya sarapan berat , tapi dek kerana nak diet, aku cari pinggan dan letak lauk serta sayur dulu penuh pinggan.  Lepas tu baru taruk nasik skit... kenyang juga. 

Aku tak gemok sangat... tapi badan tak berapa nak best, tak berapa bley pakai baju kemeja saiz M dah... hahaha... lagi satu tak bley nak pakai peplum tu... aku kena kuruskan sampai berat dalam 50kg kot baru bley pakai baju tu.

Tapi tak pasti kalau berat aku sampai 50kg nanti, muka tentu cengkung plak...
Posted by Picasa

2 comments:

  1. mmg best spring kat UUM...tp biasanya bulan 4 ni time cuti kan..hanya yg PJJ je ada....zaman saya dpt rasa masa time Matriks dulu sbb masa tu kami je yg ada kat UUM. he he he

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak perasan plak bulan berapa berapa musimnya. Tapi dulu dulu suka sangat jenjalan kat dalam uum dengan bau bunga kenanga tu... wangi betul...

      Luna sihat ?

      Delete