Search This Blog

Loading...

Sunday, April 21, 2013

Pic jadi ingatan...


Lama aku tak share pic... errr... ini gambar blur.  Apasal tak kamera samsung ni dah nak cokia dah...

Ini pembangunan sekitar rumah kami.  Sebelum macam ni, kawasan ni adalah paya.  Tempat orang memancing.  Kawasan ni jadi seperti tempat merumput bila tidak hujan.  Now rasanya akan jadi perumahan.  Nampaknya rumah kami akan jadi rumah ditengah tengah taman.... keliling semuaaaaa dah jadi taman perumahan.
 

Taman yang baru nak buat ni sedikit tinggi dari taman kos rendah kat bawah tu.  Taman kos rendah kat bawah tu selalu banjir bila hujan lebat skit.  Now, dengan paya yang telah ditambun tanah begini, aku tidak tahu bagaimana mereka nak solve masalah banjir yang kerap berlaku pada rumah kos rendah tu.  Harap harap mereka tidak perlu hadapi banjir lagi tahun ini. 

Kalau banjir... boleh kami melawat sambil meredah air... :)
Posted by Picasa

No comments:

Post a Comment