Search This Blog

Loading...

Monday, June 4, 2012

Pokok bunga...

 
 
Adeh... aku telah update picasa, tapi tetap la gelong.  Apasal tah.  Semua pic jer dia send... any caption or text tak pulak dia send.  Adoiii la... penat jer taip kan ?

Ringkas jer la... aku ada beli lapik utk aku punya pasu tu... aku nak angkat pasu bunga naik atas tiang biru tu.  Aku tak tahu lagi tahap bahaya dengan anak anak kecik yang mungkin langgar pasu ker apa ker... Tapi nak test try uji la...


No comments:

Post a Comment