Search This Blog

Loading...

Tuesday, June 12, 2012

Kembalikan minat...

 
Memang picasa dah giler... aku dah cuba banyak kali dah send dengan text, sampai sudah tak dapat dapat... keluar error saja...

Sakit jiwa jer...

Tapi tak per...

Aku sedang riki lens nikon 50mm tu....  Kalau 85mm, harganya RM1360.00.  Kalau 50mm, harganya RM675... tapi sekenhen harganya murah la... aku tengok kat lelong, http://www.lelong.com.my/kx/nikon+lens+50mm.htm  , tapi tak faham apa beza jenis jenis dan berbagai harga tu.

Tujuannya supaya dapat ambil pic dengan kesan bokeh yang tidak la optimum... tapi ok la untuk kegunaan persendirian... Bukan nak pegi jadi kamerawoman pro kat majlis kawin ker apa... just amik gambar anak anak jer...

Aku nak kena share share lagi dengan member yang punya minat yang sama...

No comments:

Post a Comment