Search This Blog

Loading...

Monday, June 4, 2012

Klasmet SAD

 
 
 
Ini klasmet aku utk subjek Advance System Analys Design.  Tak ramai orang pun.  Yang pakai blouser itam tu la lecturer.

Hubby aku dah warning supaya tiada dalam group aku nanti orang lelaki.  Aku tak leh jamin yang tidak ada orang lelaki sebab dengarnya untuk subject networking nanti, lecturernya suruh combine.  Hmmm...

Hubby juga warning supaya aku tidak tegur lelaki kat mana mana... kat kedai ker apa ker.... Hmmmm...

Hubby juga warning untuk tidak bawa lelaki masuk rumah biarpun cina perbaik rumah. Hmmmm...

Dia juga warning supaya aku tidak berbual dengan kawan dia... atau behave... jangan memalukan dia... hmmmm...

Dia tak bagi aku keluar makan dengan lelaki.... biar pun BOS aku... hmmmm...

So, aku kena jadi orang lain nampaknya...

Marin, kawan dia panggil aku, dan cakap something... depan dia... aku hanya senyum sahaja.  Bila nak balik, dia tanya aku semula... adakah aku tak dengar bila kawan dia panggil aku ?  Aku hanya lihat wajah dia... dan diam...

Aku malas nak kata apa...

Back to normal... or... not normal... Hmmmm....

Please... dun ask me...


No comments:

Post a Comment