Search This Blog

Loading...

Wednesday, June 13, 2012

Photoshot yang kurang menjadi...

Aritu, anak anak dengan maid telah buat sesi bergambar... tapi dek kerana kesilapan aku telah buat setting manual untuk fokus, semua subjek menjadi blur... kesian kat mereka.

Next week, aku fikir nak grab satu lens baru untuk membuat kesan kesan bokeh yang cantik... Lepas tu buleh la kami melepak sambil berkelah dan bergambar kat padang lagi... hmmm... Mungkin pegi Perlis sambil makan laksa dan melepak tepi pantai pun idea yang bagus...

Tengok la nanti...

 
 
 
Posted by Picasa

p/s : Aku setting manual untuk fokus tu kerana pada malam hari dan gelap skit, titik fokus susah nak amik auto... kena manual.  Lepas bergambar, lupa nak set auto balik...  Waktu ini aku tak ada... mereka sama sendiri sahaja.

No comments:

Post a Comment