Search This Blog

Loading...

Wednesday, January 23, 2013

masih menanti

jam menunjukkan ke pukul doblas lebih. aku menanti hubby balik. menaip guna note ni sgt tak best, apasal tah, jadi kecik plak kibot dia. mls nak tukar cap, so, baca je la.
dah pakai lama skit note ni, rasa tak excited dah. asik tinggal kat umah jadi permainan anak2.
hmmmm.... dah balik agaknya hubby... bye....




2 comments:

  1. ada 'date' ke?
    maksud saya,akak ada 'date' dgn en suami ke?hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak la... kena la selang sehari... hahaha... tunggu sebab dia tak bawa kunci rumah...

      Delete