Search This Blog

Loading...

Tuesday, January 15, 2013

Aku...


Mood kerja aku dah semakin menurun.  Dah jadi seperti kakitangan kerajaan yang biasa kita dengar.  Langut banyak... hahaha...  Tak apa la... Ini masanya aku melayan anak dan mengurus rumah tangga yang macam dah nak layu nih.  Kalau aku kerja dengan swasta, outstation selalu, macam mana dengan Kakak yang nak amik upsr ? Nak kena pegi tuisyen bagai ?

Sebenarnya kerja aku dah nak siap dah.  Tapi bila melibatkan orang lain, kena tunggu sana sini, memang buat aku banyak langut... Bosan tu bosan la. Tapi, bior jer la.  Itu sebab aku pegi tengok Amalia tu. 

Satu lagi, keje dengan gomen, pakaian pun ala ala mak orang la.... hehehehe... tak ada la pakaian macam rumaje purba dah !  Hahaha....
Posted by Picasa

5 comments:

  1. hehe
    marah org gomen baca ni ;)
    kalau mood saya goyang,pakai baju kurung lagi rasa dah tua.kalau mood baik pakai pant dan kemeja rasa muda sikit.kah kah kah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmmm... itu ler, kena pakai jean ker, pant dengan kemeja yang ranggi ker apa ker, baru rasa muda.... tapi wajah dah tua... hahaha... bior jer la...

      Delete
  2. Kena pakai baju kurung baru baru rasa muda kak. hahha. or baju kurung moden?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ceqna.. i is kenot pakai kurung moden
      perut tak bape nak kempis.huhu

      Delete
    2. Memang la pakai baju kurung moden, tapi still rasa sedikit makcik makcik (datin datin), tak rasa macam student... hahaha... rumaje purba !!!

      Delete