Search This Blog

Loading...

Thursday, November 28, 2013

Makan makan kat hotel...


Paginya, Chik datang UUM sebab singgah lepas hantar anak dia daftar kat Politek T. Sirajuddin tu. 
Patut pun... hp anak chik, agaknya set jadi gambar punya la tinggi resolution dia... bersinar sinar gambar.... hahaha
 Dah makan seround dengan chik !


Lepas tu makan pulak kat hotel lepas meeting... Giler... rasa nak muntah... aku tahan jer... makan skit....



Lepas tu makan la aiskrim tu... kalau aiskrim coklat... yummi yummi la... tapi eskrim ni, aku tak minat sangat... tapi makan jugak la walaupun perut sangat penuh. 

Teruk kan ???  Tak makan pun dia kira jugak... so... aku masuk juga la makan lagi sekali...
Posted by Picasa

2 comments:

  1. sakan makan tu
    smpi rasa nak muntah,hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu ler... kalau mati... bukan sebab kelaparan, sebab kekenyangan...

      Delete