Search This Blog

Loading...

Tuesday, November 26, 2013

Inner magic ?


Sebok sangat orang belagak dengan inner magic... so, aku pun menerai la sedas...
Oh... ini gaya aku dengan inner magic...
Inner magic dengan tudung halfmoon merelip...

Ini pula gaya anak tudung yang biasa aku pakai dah...
Sempat lagi bergambar dalam keter masa tunggu keter gerak (jem pepagi)... hehehe...

Alo alo aloooo... sukenyer aku dengan budak ni.  Dia ok jer dengan kami... tak nangis tak buat perangai... Mukanya sebijik macam ayong masa kecik... cuma dia ni putih gebu dan gumuk skit la... Ayong masa kecik tak berapa cerah dan tak berapa gebu sebab dia kurus skit...

Tapiiii... tang butak tu sama... HAHAHAHA....

 
Posted by Picasa

10 comments:

  1. sy jual inner magic :)
    tp sy pakai spek di luar inner

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe... Akak try pakai luar inner... hehehe... buleh pakai... tapi takut jatuh la spek...hahaha...

      Bagus... good idea...

      Delete
  2. Replies
    1. Inner magic tu anak tudung ... kononnya magic boleh menukar rupa kita dari hodoh ke cantik dan gebu dan kurus... hahahaha... jangan percaya !!!

      Delete
    2. jgn caye kak izawani kelentong je tu
      xdenya jadi gebu pakai inner tu
      cumanya inner tu muncung sikit depan x mcm inner tudung yg biasa melekap kat dahi tu.hihi

      Delete
  3. yeke,,so bile pakai xde la payah nak belah kt hujung area belakang tu ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye betul tu myra
      dulu kalau pakai inner mesti tetas sikit kat belakang tu dlm 2/3 inci
      sayang pulak kalau ingat balik..smpi koyak rabak inner tu
      skrg muncul inner magic siap dah belah kat blkng dan ada getah

      Delete
    2. Entah la... tak pernah pulak belah... tapi yang inner ni memang dah terbelah... dan ada getah dah...

      Irfa jual benda ni, buleh kot show sikit kat belakang dia camna...

      Myra mai sini 29hb ? Pepagi seawall 7.30 dah kena ada dalam dewan tau... dan kena pakai baju cecantik la... sebab nak bergambar dengan akak yang shantik nih... hahahaha...

      3 orang boleh masuk... jadi, kakak, toksu dan myra la masuk yer...

      Delete
    3. masa memula inner ni wujud, dia ialah sepotong kain yang dijahit terus
      ada remaja2 kreatif siap buat tutorial kat you tube, tetas sikit belakang untuk buat inner tu sedikit muncung mcm ada awning
      sekarang je baru ada inner yang siap getah belakang.. tak tahu sapa yg letak namanya inner magic
      itu ler yg sy jual skrg..hihi

      Delete
    4. Ooooo gitu sejarahnya...

      Hehehe... tak pernah plak tau kena tetas skit kat belakang tu. Yang ada pun kena taruk pin lagi kat belakang bila lubang dia besar sangat...

      Delete