Search This Blog

Loading...

Tuesday, November 26, 2013

Ambik baju konvo...


Dah amik dah... dah bayar 150 tadi. 
Jadi, haruslah baju ini dipakai oleh semua ahli keluarga aku yang tak pernah merasa pakai baju konvo... hahaha...

Bersama dengan kawan/classmate/coursemate yang bersama senang dan susah buat master...

 Terima kasih banyak la sebab bantu akak yang tak reti nih....


p/s : Bakal lecturer nih... sapa yang rasa nak buat menantu atau nak cari calon utk sapa sapa, boleh la contact saya... dia masih single mingle lagi...
Posted by Picasa

12 comments:

  1. tahniah akak, hari tu editing dan proof reading kena baper akak? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak ingat... rasanya dalam 150 jer kot... tak ingat la ummi...

      Delete
  2. tahniah kak,

    see? kan lain nampak bila pakai spek luar inner
    muka nampak bujur gitu
    hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Elok ker muka bujur ? Akak tak suka sangat kalau muka bentuk pear... kecik kat paler... pipi tembam... hahaha... dari macam tu, baikla bulat...

      Apa apa hal pun, pakai inner magic ni kira ok la... sebab kainnya pun jenis tebal skit dan belakangnya panjang... senang nak tutup rambut tu...

      Delete
    2. Eh... maksud akak muka akak... muka orang lain, tak kesah bentuknya, comel jer !

      Delete
  3. Tahniah izan.. zar br nak terhegeh hegeh ni

    ReplyDelete
  4. Tahniah izan.. zar br nak terhegeh hegeh ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Zar... terhegeh nak amik PhD kan ? Lain tuuu...

      Delete
  5. Tinginnye pakai baju tu,tp belum kesampaian ....:(

    ReplyDelete
  6. Tinginnye pakai baju tu,tp belum kesampaian ....:(

    ReplyDelete
    Replies
    1. 29hb mai umah kan ? So, pakai la puas puas...

      Delete
    2. Myra... blog tak leh komen... tau kan ? Cuba set supaya boleh komen...

      Delete