Search This Blog

Loading...

Monday, January 20, 2014

Update cerita...

Anak sedara hubby baru jer dapat baby.  Ini kiranya cucu sedara sulung hubby dari kakak sulung dia...  Kena panggil Tok kiri kanan la lepas nih...


Ini cucu kesayangan Kak Mar... huhuhu... aku geram betul kat budak nih...

Ini kak Mar... sejak kebelakangan ni aku dok post pic kat FB, Chik pun nak post jugak... Last last kak mar pun post jugak... tak tahan dengki... hahaha...  Kak Mar dah berubah... kaler di muka dah pudar...  Tudung dah labuh... baju tak berapa nak fit lagi...



Ayong dan baby... 

Ini kak mar sebelum ini...


Tadi kak mar mengadu.... dia masih gagal lupakan kenangan lama yang menyakitkan dia... hmmm... begitulah... memang sukar... kan ?

Tapi... errr... errr...  

Aku nak nasihat pun tak reti... 




2 comments:

  1. kim salam kat ayong ye
    suh dia tulis blog kembali boleh tak?
    comel anak ayong

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dia tu bz meniaga dan jaga anak dia tu ler... dah dua anak... somi plak jarang dok sekali... sib baik la mama dia rajin kesahkan anak dia tu...

      Delete