Search This Blog

Loading...

Monday, January 20, 2014

Tetiba jer kan ?


Aku bukannya dapat pembaca yang ramai... biasanya satu atau dua orang jer masuk per entry... Dan aku pun bukan kesah sangat pasal sapa nak masuk.

Aku masuk blog orang pun, komen, kekadang mereka tak balas... jadi, aku kekadang masuk kekadang tidak.  Kalau mereka balas... aku kerap la masuk... hahahaha... Tah hapa hapa jer kan ?  Padahal orang tu sibuk !

Aku banyak buat entry untuk kenangan aku.  Kekadang aku belek belek semula telatah anak anak... dan bagi anak anak aku baca...

Tetapi... pageviews post aku pasal nak cari calon isteri untuk somi aku tetiba banyak pulak... hahaha...

Apa apa la yer ....


Tapi utk blog Bisikan Hati tu, masih ramai yang masuk... Errr... perlukah aku sambung citer e-novel aku tu ?

Nanti nanti la yer...

Now aku malas nak buat kerja, tapi bila banyak kerja, satu apa pun aku tak leh nak fikir untuk berfantasi...

6 comments:

  1. ha'ahkan
    ramai lak yg gugel pasal tu
    ramai kot yg tgh cari bini utk si suami nya
    hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha... dak la gitu... mungkin ramai yang cari suami orang kot...

      Delete
  2. hehehe...kelakar statement akak tu...mungkin jugak kan?

    ReplyDelete
  3. statement " mungkin ramai yang cari suami orang kot.."

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe... kenyataan kot ? Perempuan rasa, suami orang tu stabil... akak pun macam rasa nak suami orang jugak la... HAHAHAHA...

      Delete