Search This Blog

Loading...

Tuesday, January 21, 2014

Kenangan lama...

video
Inilah gaya kelakar Najmi kalau dia merangkak dirumput... dia geli lutut agaknya...



Aku pada 2008 (umur 38 tahun)


Aku pada 2014 ... tak sedar diri... hahaha....

6 comments:

  1. boleh buat iklan produk ni
    gambar sebelum dan selepas
    hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha... gambar sebelum tu... kurus jer... pakai kurung...
      Muka plain sebab tak suka foundation dan solek bagai... just lipstik jer...
      Tak senyum lebar... sebab... errr... entah...

      Hehehe...

      Delete
  2. ala ruginya tak dapat tengok gaya najmi merangkak kat rumput tu.. sbb anak saya yg kecik tu pun merangkak lutut tak cecah tanah bila merangkak kat tepi pool berbatu.. sama agaknya.. haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu ler... memang macam macam perangai anak. Anak akak, si amalia tu masa kecik, kalau kat pool, dia merangkak undur... sebab dia nak masuk dalam pool dengan kaki dulu... kelakar tau... hahaha...

      Delete
  3. Makin muda kak, phewwittt heheheh

    ReplyDelete