Search This Blog

Loading...

Wednesday, September 16, 2015

Deco @ susun ?

Bekas beras ni baruuuu jer dapat. Hadiah beli piuk noxxa tu. Bekas tu sesat baru jumpa jalan pulang... Hehehe..
Apa pun...dgn semangat nak jadikan pandangan lebih dari sekadar bekas itu dan ini...susun la... Kulihattttt hijauuu.. Huhuhuhu..
Kaler hijau bukan kaler fav, tapi selalu dpt kaler ni...so..layan jer la.
Errr.... Gigih taip kat hp nih. Hahahaha...
Bekas ijau tu... Nampak ?  Aiceh... susun macam bagus... letak sudu kiri kanan dalam bekas warna ijau.  Pokok kat tepi tu memburukkan skit pandangan.  Tak per, nanti ai cari pasu cantik, kita gantikan dia yer... sabooorrr jer la...

Ini rak baru dapat. Order dari kawan yg pegi ke IKEA. Mulanya ingat nak letak oven dan microwave...tapi tak berapa kukuh dan tak lepas panjang wire dia. So, susun balik la kat tempat lain.

Microwave pindah sini. Dekat dapur basah. Aku dah dapat petua nak cairkan mentega cara mudah...hahaha...memang berkesan. Tak try lg masukkan coklat bar tu utk cairkan....ada org buat dak ?

Susun gini plak... Cari idea lg nak mendeco... Nak letak apa tah kat dinding tu ? Gambar buah buah atau apa apa berkaitan dengan dapur la kot kan ?

No comments:

Post a Comment