Search This Blog

Loading...

Saturday, December 1, 2012

Ikut pegi kelas...



Anak anak semua ikut pegi kelas hari ini.... mendownload games saja kerjanya...  Adoiii... memalam main games tak abis abis...

Pic tu saja la... hahaha... tak ada kerja...

p/s : Alat mekap yang aku order dah sampai... gambar kat bawah dan hari ni pakai mekap baru... tapi tak berapa beza sangat dalam pic gini... Muka aku pun, dah pegi klinik tu, nampaknya makin ok skit... tapi parut berlambak lagi nak bagi clear... adoiii la...  sib baik tak naik kat pipi area blusher tu, kalau tak... kena leter dek hubby... hahaha... penat nak dengar dia berleter pasal muka nih ....



No comments:

Post a Comment