Search This Blog

Loading...

Sunday, December 30, 2012

Abis dah kelas this semester...

Kelas abis, tapi project paper lom finalize lagi. 


Ni ler groupmate utk satu subject ni (Distributed System) 
 
 
 

Perasan bagus... hehehe...

Semua classmate... sorang tak ada kot... perempuan arab... Muhamad (budak botak) tu masih satu kelas dengan kami...

Budak arab yang berdiri kanan hujung sekali tu minat sangat kat Dayah... tapi dayah tak mau... hehehe...

 
Posted by Picasa

2 comments:

  1. Yer la... class mate... belajar tak abis abis... dah nak naik bosan dah. Semester lepas macam semangat jer... sem ni cam nak turun dah semangat !

    ReplyDelete