Search This Blog

Loading...

Tuesday, September 4, 2012

Treatment dan makan makan...

 
Terbaca tentang Arena buat pedicure, aku pun teringin la buat.  So, tadi buat la... kena dalam RM30... aku tengok tak  berkilat pun kaki aku... Tipu betul Arena nih... isk...  Tak mau buat dah !

Lepas tu buat facial treatment plak... sakit giler muka aku... Adoii la... Lepas ni tak tau la nak pegi atau tidak lagi kat tempat tu.... sebab tak berkilat pun muka aku... (tempat satu lagi nampak  berkilat dan lembut muka, aku dah pegi kat situ, tapi tutup lagi nampaknya...) huhuhu... aku nak buat facial normal... lepas tu aku tanya apa benda dia buat... dia cakap la itu ini.  Lepas tu cakap, ok nak buat facial normal tu... lepas tu dia cadangkan buat facial + resdung... katanya tambah RM5 jer (jadi RM50)... tak per la... aku pun setuju la.  Bila nak siap, orang yang buat last facial tu cakap, facial resdung dan facial normal tu lain... bukan resdung tu tambahan pada yang normal... Adeh... Dah la aku cakap aku tak ada resdung... jadi satu hal plak, dah la sakit muka aku...

Sebelum buat treatment, pegi makan kat SR... makan kek jer... Balik opis, member opis order pizza domino plak... makan ler aku... mengubat sakit sakit muka aku...

Posted by Picasa

8 comments:

  1. dah lama x sauna dan facial..takde masa .huhu
    bila ada masa xde duit..bila ada duit xde masa
    acaner?

    pedicure x penah buat ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak sekarang ada masa dan ada duit... lain masa tak tau la ada duit atau tidak nanti...

      Delete
  2. Akak, bila buat pedicure ckp nak buffing sekali, br kilat kak. Dah kat 3 minggu kuku saya still kilat. Tak tipuuu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oooo... tak tau pun... hehehe... Adui la... rugi jer RM30 tu... tak ada kesan sangat pun...

      Delete
  3. Saya pon dah lama tak buat facial. Lepas bersalinla gamaknya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buat apa ? Dah lawa tak payah buat...

      Delete
  4. Zar memang buat meni pedi every month.. Facial pun sama.. Bukan sbb nak lawa ke tak.. Tapi saja je nak manjakan diri..penat wooo kerja carik duit.. Sesekalispend untuk diri sendiri.. Hehhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang ingat nak manjakan diri, tapi lastnya menyeksa diri... hehehe...

      Delete