Search This Blog

Loading...

Tuesday, September 18, 2012

Lom dapat lagi 10.1...


+"Mama... nanti beli kek yer !"
-"Birthday abang lambat lagi..."
+"Kak Ya nak makan kek jer... bukan nak birthday"

Penangan kek SR... adoiii la... mahal pulak tu... Dulu tak pandai minta kek, now, dah pandai plak...  nak beli ker tidak kek SR yang bulat tu ? Separuh tu macam skit jer, asik berebut mereka makan.  Asik gaduh jer bila abis... adoii la...

Masih menggunakan PC.  Petang karang baru nak beli note 10.1.  Itu pun kalau orang lain tak sambar lagi, kalau tak, kena la tunggu lagi nampaknya.  Ada ker patut, kat Changlun dah sampai, kat Jitra tak ada lagi ? Tak patut sangat.

Macam nak pegi AS jer... tapi sebab tak tau jalan... Errr... err... errr...

Tak apa la... sabor jer la...


5 comments:

  1. ye ker?
    limited stok kat area sana kot
    kat sini bersepah..cuma duit je yg tak bersepah
    hehe

    ReplyDelete
  2. akak

    ummi dah tengok dah note 10.1 tu students ada bawa, menarik lah kalau sapa yang suka graphic, macam2 leh wat hehehe

    umminya galaxy tab 10.1 :)

    ReplyDelete
  3. dengan bangganya nak inform, ini reply dari galaxy note 10.1 .... best best...

    ReplyDelete
  4. kat kulim banyak kak, kak carefour seberang jaya laaaaagi banyak..duit je tak berapa nak banyak..tengok je la orang pakai..hahaha saya pun tak mampu nak beli..duit tak banyak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah beli dah... tapi dia tak bagi beg lagi dan protector skrin tu, menyebabkan kena jaga hati hati dan nak menulis pun sikit punya seksa !

      Delete