Search This Blog

Loading...

Monday, September 24, 2012

Semester baru...

Kehidupan aku sebagai pelajar datang semula... setelah dua tiga bulan lapang dari memikirkan tentang assignment, kini aku kena fikir semula.

Ini termasuk dengan dissertation yang aku tak tau nak start macam mana lagi.

Semester ni daftar 2 kursus sahaja.  Memang agak kelamkabut sedikit kerana tidak tahu nak daftar subject apa (yang merupakan elektif).  Subject core semester ni diajar oleh lecturer yang tak berapa dikenali, tetapi aku sangat kenal sebab dia merupakan bekas staf di kampeni kami ni.

Ohhh... aku tak tahu samada aku boleh teruskan atau tidak... atau boleh dapat A atau tidak.  Yer la... dia adalah staf yang teruk satu waktu dulu.  Biasalah, untuk jadi lecturer, seseorang tidak perlu bagus dalam praktikal... kan ? Asalkan pandai bercakap, itu sudah memadai.

Aku gamble jer la...

Teruskan hidup... dan laluinya dengan tabah... aiceh !


4 comments:

  1. all the best akak :)
    dah sem baper dah?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sem 2 ... next sem hopefully last sem la... 5 subject with dissertation (mix mode).

      TQ la ummi..

      Delete