Search This Blog

Loading...

Sunday, September 9, 2012

Ahad yang panas...

Selama dua hari bercuti, tiada apa yang best dilakukan... banyak buat clearing kain baju dan rumah.  Hubby baru pasang kabinet dapur kat belakang.... kemas skit... dan aku pun kena mengemas sakan jugak la.  Dulu hubby beli sofa lepak kat ruang tengah antara dapur dan ruang tamu... tapi belum jelas lagi penggunaannya sebab TV tak ada kat situ.  Hubby juga dah pasang tile kat area porch keter... Nampak bersih la skit, kecuali kotor dengan tahi kucing... adoii la...

Birthday Amalia tak sambut apa apa lagi... ingat nak sekalikan dengan birthday abang yang jatuh pada 26hb nanti... penat la nak sambut birthday dua kali sebulan... sib baik birthday Najmi dan Abah dia tarikh yang sama tahun depan.

Hari ini aku kena jumpa Penyelia dan nak tukar mode pengajian.  Tapi, mai opis sekejap sebab kena ambil dokumen berkaitan.  Ingat nak print timetable, tapi letrik tak ada plak kat opis nih....

So, kami dok berpanas la sementara tunggu TNB mai tengok....  Kalau tak tahan, nanti aku pegi kampus awal la jumpa penyelia tu...

Adios...

2 comments: