Search This Blog

Loading...

Sunday, August 12, 2012

Lebih kurang seminggu jer lagi posa...

Lepas tu kita akan raya.  Rumah aku masih tunggang langgang.  Berat aku dah tinggal 50kg atau 51kg tah... Kelihatan aku semakin kurus.  Jika berterusan begini, mau muka aku akan kelihatan cengkung dan badan aku akan melengkung !  Isk...

Aku lihat muka aku sendiri sekarang ni pun rasa nyampah !  Bosan !

Arghhh.... hormon hormon !!!


4 comments:

  1. Kurusnya... At our age kurus sgt nanti muka cepat sagging.. Makan kolagen wani.. Kasik tambah berat sikit dan gebu gebu sikit.. Zar dan wani lebih kurang sama tinggi jer kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Susah skit... tak suka dengan rasanya. Tapi nanti nak try cari yang rasa oren ker apa ker... yang rasa coklat atau selain dari oren... rasanya tak tertelah... eyerk !!!

      Baru jer terfikir nak kasik kurus sampai lebih kurang dalam 45kg... atau 43kg... nak try test... sebab kekadang tengok tang body area pinggang ke bontot tu sangat tak cantik !

      Tapi, bila fikirkan tangan dan muka makin cengkung... alahai...

      Delete
    2. akak nak gemuk sikit yg saya pulak gembira sebab dah turun 5kg.igt senang ke nak turun.huhu

      Delete
    3. Akak rasa senang jer nak turun. Nak naik pun senang gak. Tapi now susah skit sebab tak ada benda happy berlaku dalam hidup... huhuhu....

      Delete