Search This Blog

Loading...

Wednesday, August 1, 2012

Elok dak pakai kaler cenggini ?



Kaler biru + kaler kuning.... hahaha... tah apa apa buang tebiat pagi tadi.  Tak jumpa inner kaler itam/biru, pakai capai jer yang kuning...
Posted by Picasa

3 comments:

  1. SEKARANG DAH JD TREND..PAKAI KALER TERANG UTK INNER DAN SUKA HATI PAKAI SHAWL KALER APA PUN..SAYA PUN SAMA..BELASAH JE MANA SEMPAT ;)

    ReplyDelete
  2. Hehehe... itu ler... hopefully kat sini orang tak ada la tengok pelek. Petang karang nak beli kek kat secret resepi la... adoiii... sedapnyer !

    ReplyDelete
  3. saya pulak teringin nak makan mee kari ala cina yg ceqna tulis kat blog dia tu.camner ni?

    ReplyDelete