Search This Blog

Loading...

Sunday, July 22, 2012

Pegi JB dan di KLIA...

Aku pegi Johor, dok kat hotel Bluewave. Murah, tetapi best jer bilik dia... tengok la sendiri...
 
 
 
 

Kami makan asam pedas... giler... ulang 3 ke toilet kali malam tu.  Ayam penyet dia aku tak rasa...

Seberang sana tu Singapore... 
 
 

Kat sini la aku pegi
Kat KLIA, kami transit 2 jam.  So, bosan bosan, aku bukak la laptop.  Dah abis bosan, ingat nak pi toilet, lepas tu dengar plak tukar pintu... Adoiiiii... geram aku lompat lompat kat situ... lantak la... sapa nak perasan pun. Tapi, ada hikmah rupanya. 

Sambil aku jenjalan tanpa pakai spek (tak cun la konon kalau pakai spek), lalu ternampak la sorang budak comel yang macam biasa aku nampak.  Anak siapakah itu ???  Terteleng teleng aku melihat budak kecik tu.

Tetiba terdengar soraa memanggil nama aku.... hahahaha...

Terserempak la dengan IRFA... bagus dok ado...

Lepas berpeluk peluk ... sembang tak hingat... lepas tu pegi la kat gate memasing.  Agaknya KLIA suka tukar gate ni supaya orang buleh terserempak agaknya ? Hehehehe....

Adoi... aku lupa plak nak bergambar dengan mereka....  Terutama dengan si comel tu.... alahai...

Aku geram geram jer nak gigit pipi budak comel tu... tapi kalau gigit karang, mak dia marah... so, tahan jer la.... hahahaha...

p/s : Sebenarnya aku tak boleh pakai spek secara berterusan.  Kalau pakai juga, nanti perut aku meragam kerana pening... dan akan muntah macam yang berlaku semasa hala ke JB tu... so, better la rabun dari pening dan muntah !

4 comments:

  1. hahaha..
    sampai sekarang saya senyum sensorang bil igt balik akak duk pusing 360 darjah tengok kenit saya tu ;)

    nanti nak buat en3 jugak pasal ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe... betul la... kalau harapkan mak dia, mungkin akak tak berapa nak cam... :)

      Delete
  2. Replies
    1. Salam kembali untuk mama aryan... Thanks singgah sini...

      Delete