Search This Blog

Loading...

Thursday, July 12, 2012

Result Sem 1

Mengecewakan jugak la... isk...

Apa-apa hal pun, syukur jer la... tak fail... hehehe... kan ?
Posted by Picasa

7 comments:

  1. 2A 1A- mengecewakan ke kak? CPA pun tinggi tu....

    tahniah!

    ReplyDelete
  2. tahniah....terornye...
    ok la result mcm tu...
    tumpang gembira=P

    ReplyDelete
  3. tahniah kak ;)
    kalau saya pun tak pasti mampu ke tak

    ReplyDelete
  4. Bagus sangat dah tu kak. Congrats kak. Kena celebrate tuh!

    ReplyDelete
  5. Orang kata Master ni paling senang antara level belajar di IPT nih... so, kalau kita tak dapat bagus tu, maksudnya teruk la...

    Tu pun tak tau 'bagus' tu macam mana...

    Tapi tak apa la... dah cuba sedaya upaya... sampai rasa nak berenti... so, kena la syukur...

    Adoiii... banyak keje ari ini... rasa macam tak sempat la nak siap esok...

    Terima kasih atas semua ucapan kat atas tu...

    ReplyDelete