Search This Blog

Loading...

Monday, August 10, 2015

Wasap menjalin hubungan...

Aiceh...

Sejak hubby ada wasap masa dalam perjalanan nih... kami pun berhubung la selalu.  Dia pun berlagak la dengan hp barunya dan line internet mudah alihnya.

Nanti malam malam boleh la send send gambar anak beranak...

Hehehe..

Tak ada citer plak... hari ni tak sihat.  Makan ubat batuk, jadi selsema plak.  Makan ubat selsema, jadi batuk plak.

Abih tu camna ?

Berasap kepala macam nak demam !


2 comments:

  1. kami pun sama2 suka brwasap, malam2 anta menu dinner kalau dia keje
    dan sy hantar gambar anak2, takde keje kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yer la... masih excited berhubung dan boleh ambil gambar serta bagi tahu lokasi dia di mana tu...
      Hehehe...

      Delete