Search This Blog

Loading...

Tuesday, August 11, 2015

Bila mula dapat HP baru...




Bila mula dapat jer, hp lenovo ni jadi gini.  Samsung aku tengok ok jer.  Agaknya default setup dia memang tak berapa nak friendly dengan orang kampung kot... hehehe...

Apa aku tulis awal awal dapat hp, abis bercelaru.

Sakit hati ada... kelakar pun ada...

Alahai...

Now, dah ok...


Setakat ini, komen dari kawan kawan pasal Lenovo ini adalah tempat charge dia suka rosak.  Jadi, utk mengelakkan itu berlaku, hanya aku yang charge hp ni... dan kena charge dengan charger dia sendiri saja.

Yer la... lubang dia tu sensitif... karang rosak ... susah plak anak anak cucuk salah cara.

Nampaknya, Samsung tetap JUARA lagi dan menjadi pilihan.

Aku tak terai OPPO lagi... dengarnya ada masalah juga...

Hmmm....


4 comments:

  1. Replies
    1. Yer... dah buang autocorrect dia... :)

      Delete
  2. haha, auto correct lh tu
    mmg kelakar klu nk taip laju2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak selesa... last last cari dan buang fungsi dict dan autocorrect ker hapa tah

      Delete