Search This Blog

Loading...

Wednesday, July 29, 2015

Selamat hari raya jabatan...

Raya jabatan... apa lagi... ambil peluang bergambar la yer...


Ini aku punya pakaian raya... dan pinjam tudung anak... hahaha...  baguih ada anak pompuan... boleh tukar tukar barang dah... baju lom boleh tukar lagi... dia sangat KOREA... hahaha... korea sangat tu maksudnya kurus sangat !


Ini gambar penuh... masih tak ready ready lagi... gambar pun macam berkabus.  Kamera pejabat itu orang depan tu dok setting... nanti dah release, baru kita masuk balik gambar terang DSLR tu yer...

Ini gambar dengan bos... dia peknen...

Nampaknya nanti, bila dia bercuti, terpaksa la aku berYAK YAK YEY... hahaha...

Baguih dok ado anak buah gini yer !


Apa pun... selamat hari raya... Minggu depan, harus selamat hari raya lagi... jabatan kecik plak...

Esok selamat hari raya anak anak kat sekolah plak...

Petang karang kena la beli lagi kek siap utk diorang bawa ke sekolah.  Ingat nak bagi diorang bawa kuetiaw goreng... yer la ... kot kelaparan makan kuih saja.

Hmmm...  entah la... kalau rajin, buat la... kesian kat budak budak, marin ustaz dan ustazah tak sediakan air ... air bancuh pun tak apa... tapi tak ada... dahaga mereka masuk keter... ingatkan dah jamuan raya, tak bagi la duit belanja... alahai...

Alahai anak anak.  Kot KAFA tak nak buat jamuan, tak apa... kot nak kutip duit pun tak apa... tapiiiii jangan buat anak anak gitu.  Kesian kat budak budak !

Tapi tak apa... dah berlalu pun... lain kali... kita sediakan air kotak/bungkus dan makanan siap siap dalam keter... supaya mereka masuk keter jer, terus dapat air.

Berlari sangat... itu la pasal !!!


Lain lain gambar :








2 comments:

  1. wah meriahnya opis bergambar raya
    sedih lak rasa, lps ni sy dh xde opis, takde bos, huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak apa... mesti ada hikmah tu... terutama bila nak bertambah lagi sorang tu... entah ada rezeki lagi besar menanti... :)

      Delete