Search This Blog

Loading...

Tuesday, June 16, 2015

Pressure Cooker dah sampai...


Pressure cooker ni dah sampai.  Yang NOXXA tu baru order, tak sampai sampai lagi... katanya lewat skit.

Katanya berat benda ni 2.38  ... tak tau kilo ker apa... sebab ringan sangat.  Nanti aku try timbang pulak.  Yang jenis Butterfly tu berat ya amat...

Apa pun, aku lom test try lagi... sebab nak masak malam malam ni tak ada semangat, tetambah bila anak tidor.  


Baik la aku masak benda ringkas jer dari masak sup semangkuk tapi guna periuk 9L... hahaha...



No comments:

Post a Comment