Search This Blog

Loading...

Tuesday, February 5, 2013

Sambutan hari aku tua lagi setahun...


Seperti biasa, paling lekeh, sediakan kek utk diraikan bersama keluarga kecik kami... 

Ucapan dari abang... 
 

Ucapan dari kakak... kalau diperhatikan dengan teliti, keluarga kami dalam bunga warna hijau tu kakak telah masukkan sekali dengan BAYI impian kami.... hahahaha... Pandai la mereka memulun abah dan mama buat baby yer ???
Hampeh !!! 
Posted by Picasa

4 comments:

  1. kah kah kah..
    abislah akak..
    saya pun risau ni
    igt nak baby sorang lagi
    tp lom bersedia..umur just nice nak peknen ni
    kalau lewat nanti takut x larat nak meneran

    ReplyDelete
  2. Salam
    Kak.. selamat ulang tahun kelahiran..
    seronok tengok anak2 akak dengan kad birthday mereka!

    =)

    ReplyDelete
  3. Salam kak.

    Happy birthday kak. Apa lagi kak? Nak try sorang lagi ker?

    ReplyDelete