Search This Blog

Loading...

Tuesday, February 19, 2013

Proposal... tolonggggg....

Baru dapat info marin dulu kena hantar proposal pada 24hb Feb 2013 nih.  Giler ko... rasa nak melompat lompat aku tensen... aduiii...

Malam tadi kengkononnya aku nak start menulis la... tapi satu hapah pun tak leh.  Aku baca dulu artikel, tapi tak leh masuk dalam otak aku.  Hubby plak buat macam tak faham, aku dok baca baca, anak anak sibuk ketuk bilik la... tanya itu ini la... Aku lari masuk bilik lain, mereka masuk jugak.  Hubby plak, mai letak paler kat atas riba... adoiii... stress aku.

Sudahnya aku tidor terus... padan muka aku.

Hari ini kononnya semangat... pi jumpa Pengarah, nak minta tukar jabatan.  Tak dapat pulak.  Aku minta pegi library kalau aku siap kerja pun tak dapat... so, aku pun amik la cuti.

Now, aku cuti dari hari ni sampai 24hb.

Mungkin aku kena buat gitu kot... cuti cuti suka hati... kalau tidak kena extend la nampaknya.

Bye... nak baca artikel...

Please doakan aku yer !

Kat opis...

Kat library...

SEMPAT LAGI TU... HAHAHAHA....



2 comments: