Search This Blog

Loading...

Monday, January 4, 2016

Update umah

Barang murah jer...

Utk tengok tv internet a.k.a iptv atau smart tv cara orang tak mampu, terpaksa la beli pc murah. Bajet jer tv rege dlm 500++ , cukup utk berinternet youtube lebih kurang, no games bagai. Pc tu hanya cpu, mouse dan kibot wireless, wifi wireless jugak. Monitor dia adalah tv lama. 

Sejak astro tak ada ni, kena la kreatif.


Barang kedua, lampu ni. Harga dlm rm350. Mahal ? Yer kut. Huhuhu...

Sedang dlm proses nak mencantikkan ruang makan ni.


2 comments:

  1. Saya pun dah potong astro...skang duk tengok hypptv jer...yang basic plak tu...tak de tambah atau subscribe apa-apa channel hehe...kalau nak tengok movie, on komputer, jalan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yer la... nak konsep tu la yang potong astro tu. Sebenarnya ok jer astro, tapi kat umah ni berebut dan bergaduh nak pilih channel... jadi, amik la keputusan potong terus. Padan muka semua orang... jimat duit tiap bulan... hehehe...

      Delete