Search This Blog

Loading...

Thursday, December 12, 2013

Gambar dengan baby...


Gerammmm.... 
 

Blur pulak... tangan gegar... 

Ha... kakak amik pic ni... errr... baby... sila tengok depan... 

Haaaaaaa... baru perfect.... (gambar blur abaikan... kamera hp jer dan masalah pencahayaan !)

Kakak pulak... errr... bersinar sinar amik gambar kat umah Mok Teh nih.... 

Dah macam ada special effect pulak... macam tengok citer The Master's Sun ... hahahahantuuu....

 
Posted by Picasa

2 comments:

  1. casing hp tu sama mcm sy punya tapi kaler merah ;)
    comel sgt baby nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tau... casing ni kakak yang nak... lepas tu dia tukar hp dengan akak... jadi pakai jer la casing nih.

      Errr... ada orang tegur pasal casing ni.... akak jawab "Errr.... saya tak pedulikan orang... saya suka saya pakai jer... !"... hahaha...

      Lagi pun casing ni selamat bila anak main hp samsung yang manja tu.

      Note: Akak pakai nokia buruk tu tak pernah pakai casing... jatuh 40 kali pun dia buleh pasang pasang balik... hehehe...

      Delete