Search This Blog

Loading...

Monday, June 24, 2013

Viva today...

Aku hari ni... ada rupa takut tak ? Sampai tak lalu nak makan sarapan biarpun rasa macam lapar dan pedih perut... harus gastrik plak karang nih...  


Pukul 9 sat lagi aku VIVA.

Ada debar debar dalam dada nih... takut rasanya... takut kena bambu... kena tanya banyak banyak... dan takut tak boleh jawab... atau kena perbetulkan dissertation banyak2... aduiii...

Tolong doakan aku yer !


p/s : Lepas VIVA ada makan free kat hotel (bengkel la)... bestnya !!!

8 comments:

  1. insya Allah selamat
    # ingatkan keta viva :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha... apa la...

      Dah selamat dah !! Lega lepas satu beban. Tapi kena perbaiki dan kena buat proof read plak dah... aduiii la...

      Delete
  2. ok ke akak viva, ada correction tak? dah nak habis dah akak, boleh bergembira dah lepas tu :)

    ummi lonely sbb study phd kali ni lonely aje rasa, sem dua nak kena defend proposal dah... ummi macam takut tahap kena migraine teruk gak le akak :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang ada la ummi... tapi ni dah nak abis sangat, so, correction tu tak ada la major kot...

      OOO... PhD memang la lonely kot... sebab research tak leh kongsi buat group group macam course work ekekeke...
      Tak per... bila rasa lonely jer, pi jumpa supervisor, ok !

      Tidak pun, tulis kat blog pasal research tu... buleh kita share share tolong... hehehe...

      Aiceh... nasihat dari orang yang baru abis present jer... hahaha... perasan bagus...

      Delete
  3. Replies
    1. TQ Zar... now nak buat correction before binding jer... huhuhu... kena buat proof read pulak !

      Delete
  4. akak kat group Doctorate Support Group dalam fb, akak join group tu :)

    group budak master n phd tu, ada orang buat proof reading :)

    akak tanya je kat dalam tu, mesti ada yang akan tolong n akak bayar je hehehe :)

    jangan suruh ummi sebab ummi kena ngajar lagi ni, takut tak siap nanti :) hehehe

    akak boleh happy happy dah lepas ni, bilakah waktunya ummi akan happy macam ni, stress :( bukak je jurnal sakit kepala melanda :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah mohon join dah group tu...

      TQVM yer...

      :)

      Delete