Search This Blog

Loading...

Monday, March 7, 2016

Hadiah utk hargai diri..

Cerita pasal iron dalam group WHATSAPP :

+ Den bg bj yg tahan pns je kat bibik ??
+ Den sggup gosok sendiri bj2 sensatip ????
+ Kalu tk abis terbakar wpun iron canggih

- Berbaloi100x jan beli seterika tuh????

= hehehe... maksudnya ada kemungkinan terbakar juga la ?
= Katanya dia boleh laras sendiri...

+ Iron tu tk terbakar..org nya yg terbakar2
+ Bg bibik keje mudah2 je ?? Dia selalu lupe.

- Mmg boleh laras sendiri iron tu sbb dia takde temp control

= Oooo... kalau terlalu lama tinggalkan, kain rosak jugak kot

- So far tk rosak
- Letak la lama pun
- Agak2 la jan klu nk tgglkn iron tu n buat keje lain pun... Tp dia akn auto hibernate kot ??.
- Ikut kan function yg ada.dia akan off sendiri..tp tak penah try..sbb abiskan iron skali gus
- Tp takan nk tinggal.iron tanpa off..rugi la ..electricity tetap jln

+ Beli jan...
+ Ank2 bole gosok sendiri
+ Ini antara appliances yg wajib ada terutamanya jika xde bibik ??
+ Sgt sng menggosok dan mengurangkn masa menggosok

# Ish xcanggeh la mcm tu.
# Nak tanya, kat sini ada xsesapa yg tahu iron apa kalo ditinggalkan, dia akan sambung gosok semua baju sampai abis?......?

+ Hahahaa...itu bg transformer la tok chai

# Sbb, alang2 tinggalkan iron tu, nak tanye gak kut2 la dia bole perabihkan kerja2 nggosok tu berbakul2......??

= HAHAHAHA... buat lawak pula
= Kalau ada, kami nak jugak !




Bagi hadiah untuk diri sendiri... mula mula pakai terkial kial jugak... lepas tu ok...
  

 

No comments:

Post a Comment