Search This Blog

Tuesday, July 25, 2017

Hari ni dah abis raya...

Tapi saya nak update pula hal raya... sabor jer la...

Sedang tunggu orang 5S dan juga user hantar borang untuk kemaskini sistem.  Slow la user ni, orang semangat nak buat, mereka plak slow.

Dah la bos suruh buat KPI, yang kita ni, KPI belum bertulis, kerja dah siap... camna tu ? HAHAHAHA...  sabor jer la...


Ok kita share gambar raya tahun ni...

Ini raya kat rumah sendiri di KEDAH, pada raya pertama.

Keluarga kami, yang semuanya manusia...

Keluarga kami yang termasuk RANA... ekekeke...

Ini budak dua orang ni suka sangat mengata hitam... padahal sama dua dua gelap. Hahaha...

 

Ini raya kat rumah sendiri juga kat kampung di PERAK.  Pak Tam dan keluarga datang bertandang.  Anak anak dan suami tak ada... Anak pegi Ipoh berkelah kat Tambun.  Suami plak pi ambil mereka.  Hehehe...





Ini gambar on the way ke Kuala Ketil jengok mak, singgah Kulim ambil gambar bersama karektor macam macam kat tepi jalan ni.  Abang tak ada sebab merajuk (dok keras dalam kereta)... ades... anak ni macam macam ragam !



Itu saja la share gambar raya tahun ni.  Tahun ni seperti biasa... mesti gaduh punya balik raya asik raya kat Perak.  Sabor jer la saya nih.

Bila tah nak kuat semangat supaya suami berubah lebih tolenrasi atau lebih perihatin kat isteri dia nih... ades !!!

Sabar la selagi boleh sabar yer... hehehe...

Biar apa pun rasa, waktu bergambar mesti senyum lebar... kan ?

No comments:

Post a Comment