Search This Blog

Monday, July 31, 2017

Belian online




Untuk buat jualan service photobook online, kena beli yang ini online juga.  Kena beli waktu murah supaya dapat la sedikit untung lebih... hahahaha... seringgit dua jer pun.

Orang lain buat untuk puluh puluh ringgit, kita buat seringgit dua utk upah design, kira ok la kan ?

Duit yang masuk dalam akaun anak belum check lagi.  Harap harap mereka ikhlas dan masukkan duit tu.  Tak mahal mana pun berbanding print kat tempat lain.

Setakat RM20 ke RM24, ok la kan ?


No comments:

Post a Comment