Search This Blog

Loading...

Monday, August 26, 2013

Tudung halfmoon RM40 tuk 3 helai...

 
Tau tau jer la, half moon ni bapok punya mahal sekarang.  Jadi, aku minta Chik buatkan la beberapa helai utk kami gayakan.  Dia dah buat, tapi aku pulak tak reti nak gayakan. 

Tudung ni plain, tak ada kerawang tak ada manik tak ada batu... kalau nak kasi cantik, tambah sendiri.

Sekarang ni tunggu dia  upload video cara pakai tudung ni bagi nampak vouge gitu !
Posted by Picasa

4 comments:

  1. ye betul tu kak
    sy belek2 tudung halfmoon tu x sampai hati nak beli
    simple mcm tu pun rm35 selai
    huhu.kalau ada labuci/manik reganya lebih dr rm50

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak..kalau ada lg yg rm40/3 helai hantar gambar kat saya
      mana tahu boleh niaga.hehe

      Delete
    2. Tudung biasa jer ... plain... tapi jenis kain yang kaler apa tah orang panggil (bukan satu kaler... ).

      Tak pasti harga sepatutnya berapa. Tapi halfmoon ini tak berapa halfmoon, tetapi besar bidangnya supaya kita boleh heret sana sini kat atas paler utk bentuk jadi macam macam (bulat boleh, tiga segi boleh !)

      RM40 tu harga adik beradik kot... tapi kalau nak niaga, boleh bincang dengan adik akak atau ayong... hehehe... sila add friend mereka tu yer !

      Delete