Search This Blog

Loading...

Monday, February 22, 2016

Bunga dan cermin

Cermin baru sangkut

Bunga baru beli...

Cermin lama, pecah, suruh somi tukar, dia janji nak hantar last last dia buat diam... Sudahnya kita tampal tampal jer la... Ni kalau share dgn group deko fb mesti kena kecam...hahaha... Macam macam la kejian keluar kot nanti...
Ini cermin pun baru sangkut. Ingat nak cat dinding dulu, tapi kurang bajet. Sangkut jer la dulu.

Bunga baru juga tu. Nampak mcm tak masuk. Dah somi beli, bior je la...
Antara bunga yg somi beli juga...

Isk... Mat bunga plak somiku ini
.. Hahaha.
.


1 comment: